WOESTEBURGER

WOESTEBURGER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Woesteburger. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2021 om 20:39 Burger en friet waren niet warm. Klein hoopje veel te hard gebakken friet met als ongewenste topping een haar.
24 sep 2021 om 10:05 The food quality seems to go down each time I try. The burgers are cold and had a strange taste. Fries were hard as stone. It was a good restaurant one year agoe....
15 aug 2021 om 23:56 Duurde een half uur langer dan aangegeven, 80’minuten moeten wachten om vervolgens koude/uit elkaar gevallen hamburgers te krijgen
30 apr 2021 om 9:18 Top
25 apr 2021 om 21:44 Extra toppings zaten niet op de burger. De loaded fries waren koud, klef en slap.
28 mrt 2021 om 13:44 burger was goed alleen we hebben een deel van onze bestelling niet gekregen. Ik heb heel de avond proberen te bellen naar het restaurant maar ze gaven geen gehoor. niet voor herhaling vatbaar!
27 mrt 2021 om 19:48 Bezorging was vriendelijk en snel. De frietjes waren goed. De burger Woest Bacon was echter helaas smakeloos. De burger was nauwelijks gebakken en dus bijna rauw en zacht. Het broodje dat er om heen zat was droog, waarschijnlijk omdat het oud brood was.
26 mrt 2021 om 23:51 Woest hot is de beste! Alleen hadden de burgers wat warmer gemogen. Loaded fries truffel was lekker, maar veel te weinig saus.
25 mrt 2021 om 23:32 Miss this place! Glad theyre back
12 mrt 2021 om 20:26 Both the vegan burger and loaded fries were nicely dressed but way too salty for my taste. Fast and friendly delivery!
12 mrt 2021 om 7:49 Snel en prima! (Donderdagavond)
7 mrt 2021 om 20:35 Toen Woeste Burgers nog op Strijp S zat was het de beste burgerzaak nu niet meer. Friet was niet goed gebakken en werd geleverd zonder saus. Dit konden we weggooien. Chickenstrips waren niet geleverd wel besteld en betaald. Alleen burgers en bezorging ok